fotografie cursus boxtelfotografie cursus boxtelfotografie cursus boxtel

.

Fotografie cursus Boxtel

Conceptuele fotografie

Vind je het leuk om te fotograferen en jezelf op een creatieve manier uit te dagen? dan is deze fotocursus iets voor jou!

Fotografie cursus Boxtel, Tilburg, Eindhoven, Den Bosch, Breda.

Inhoud:  Fotografie cursus

Het lesprogramma is flexibel en het niveau wordt afgestemd op de deelnemers.  Deze fotografiecursus bevat technisch inhoudelijke lessen waarbij instellingen, ISO waarden, sluitertijden, diafragma, HDR fotografie, photoshop en timelaps fotografie aan de orde komen. Daarnaast bevat de cursus fotografisch inhoudelijke lessen; denk hierbij aan beeld communicatie, guldensnede, lichtgebruik, seriematigheid en conceptualitiet.

Het belangrijkste binnen deze fotografiecursus is dat je leert werken met je camera en daarbij een eigen beeldtaal creëert. Je leert fotografisch denken en je wordt uitgedaagd om met fotografie een verhaal te vertellen.

Door middel van persoonlijke begeleiding en werkbesprekingen in kleine groepen, leer je ook kritisch te kijken naar je eigen werk en dat van anderen.

Aan het einde van deze fotografiecursus kun je niet alleen technisch beter overweg met je camera, je bent ook in staat jouw verhaal te vertellen met behulp van conceptuele fotografie.

GET CREATIVE!fotografie cursus boxtel eindhoven tilburg denbosch breda

 

Maximaal 5 deelnemers per groep 
6 bijeenkomsten van ongeveer 3 uur, in overleg te plannen
kosten: 325 euro pp.
Wat heb je nodig voor deze fotografie cursus?

Iets wat kan fotograferen is het enige wat je nodig hebt voor deze conceptuele fotografie cursus in Boxtel. Een telefoon, een compactcamera of spiegelreflexcamera, als je er maar beelden mee vast kunt leggen. Je hebt geen speciale voorkennis nodig. Omdat we in kleine groepen werken krijg je veel aandacht en is er alle ruimte voor vragen.

 

Schrijf je nu in:
Mail je inschrijving naar: info@svenakerboom.nl  
of bel: 0642549243
Voor vragen of meer informatie kun je ook altijd bellen of mailen!

 

 

Fotografie cursus Boxtel, Tilburg, Eindhoven, Den Bosch, Breda.